Briefje van Chris nummer 11

10 Oktober 2003

Hoi,

Gezellig hé , daar ben ik weer met mijn praatje. Het gaat heel goed met mij. Ik heb in de afgelopen twee weken geleerd om te kruipen en gisteren trok ik mezelf op aan de traptree en ging ik zelf staan. Ja , binnenkort kunnen jullie niet meer om mij heen, dan loop ik net zo goed als jullie allemaal en hoor ik ook een beetje bij de grote mensen. Mijn papa en mama vinden het ook erg knap van me en zijn hartstikke trots op mij. Mag ook wel hoor, want dat kost wel veel moeite om dat allemaal te leren. Maar leuk is het wel zeg.Ik kan nu overal naar toe en vooral de prullenbak vind ik erg leuk. En wat ook mooi is, is speeltjes op de trap zetten of over de drempels gooien.


Boekjes lezen vind ik (nog steeds) erg leuk. Vooral de boekjes van Dribbel zijn mooi. Ik sla zelf de bladzijden al om.
En als ik ga slapen..dan pak ik mijn beer echt vast om te gaan kroelen. Leuk hé.

Ik ga met mijn papa en mama best vaak boodschappen doen en dan mag ik vaak even in een mooi autootje zitten, dat vind ik zo leuk. Ik voel me dan een hele vent hoor!
Schommelen vind ik ook erg leuk en soms schommelt papa mij tussen zijn benen heen en weer. Joepie!
Volgende week schijnt er visite aan boord te komen, dus dat wordt feest. Ik hoop dat ik dan nog meer aandacht krijg. Maar eerst gaan we nog een stukje zeilen. Mijn papa en mama wachten op mooi weer en dan gaan we weer de zee op. Naar het volgende eiland. Ik hoop dat het daar niet zoveel meer regent, ik heb alweer een paar keer mijn regencape aangehad. Maar gelukkig heb ik nog steeds een korte broek aan en dat zullen jullie in Nederland vast al te koud vinden.

Nou veel liefs en kusjes van
Chris