Briefje van Chris 12

22 Oktober 2003

He hallo lieve mensen,

Ik ben nu weer in Spanje samen met mijn papa en mama. Dat is ook wel weer leuk hoor. Ik heb al lekker mee mogen eten aan een ijsje en ik vond dat heel erg lekker. Er is nu ook bezoek op de boot en dat is zoals ik al dacht, heel erg gezellig. Heel makkelijk, als mijn mama of papa er niet zijn, ga ik gewoon naar Marco en Tineke toe om aandacht te vragen..en dat lukt aardig. Ik sta nu ook al zo goed en ik ga ook al zelf weer zitten, alhoewel ik soms even vergeet hoe dat dan weer moet. Marco en Tineke hebben wel mijn voorpunt ingepikt zodat ik daar nu niet meer zo veel speel. Dat maakt niet uit hoor, want in de kajuit en buiten heb ik zat ruimte. Ik kruip buiten ook al over het dek en vooral openstaande luiken vind ik erg interessant. Ik word erg ondeugend en mijn mama en papa zien aan mijn gezichtje wanneer ik iets wil uitspoken. Flauw he? Ik kan niets voor ze verborgen houden. We zijn ook weer een dagje uitgeweest en dat was weer prima en heel gezellig. Bij het bezoek aan een lavagrot wilde de mevrouw Aan het einde van die dag gingen we met zín allen eten in een restaurant en ik kreeg van mijn mama af en toe een randje van haar pizza. Dat vind ik erg lekker! Zo zien jullie, ik word steeds wijzer en eet steeds meer.


Ik vind de brandblussers ook zo mooi en mijn papa ook al laat hij dat niet merken. Maar als ik ermee probeer te spelen komt hij altijd even kijken en dat vind ik wel erg gezellig.

Van Marco en Tineke heb ik ook nog kadootjes gekregen, een boekje en van de papa en mama van Tineke ook een boekje met een cd-tje van nijntje. Leuk hoor en ik geniet er wel weer van. Dank jullie wel hoor. Ik vertel ook al hele verhalen tegen mijn beren, maar meestal zie ik ze als ik ga slapen en dan pak ik ze stevig vast en knuffel lekker met ze. ís Morgens wil ik nu niet meer knuffelen met mijn papa en mama maar lekker over hun heen kruipen en rollen. Dat houden ze niet meer zo lang vol, zodat we dan sneller naar de kajuit gaan voor het echte ontbijt. Ik kroop vanmorgen zomaar de tafel op, en dat mag niet van mijn papie en mamie.
Ik vertel steeds meer, vanmorgen zei ik dit...toen ik in mijn teddyberenboek las. Leuk he?

Spelen met knijpers vind ik ook erg leuk. Eigen speelgoed is leuk, maar dat waar mijn mama en papa mee spelen is veel beter, toch.

Nou de groeten en een dikke knuffel van
Chris