Briefje van Chris nummer 27

26 juli 2004
Locatie: Maarssen Nederland

Nou nou, het is wel weer een tijd geleden hoor dat jullie wat van mij hebben gehoord. Wij, dus ik maar vooral mijn mama en papa zijn heel druk geweest, vooral toen we eenmaal in Trinidad waren.
De eerste dagen hebben we wel leuke dingen gedaan. Samen met Casey en haar vader en moeder een heel eind gevaren met hun grote snelle bijboot, en toen hebben we zelfs dolfijnen gezien. Casey noemde die vissen dolphin en ik zeg dat nu ook, maar dan wel in mijn lekkere peutertaaltje. Ik zeg dan ddolffi.n. of zo iets. Gelukig weten mijn vader en moeder dan wat ik bedoel. Daarna zie ik steeds als ik de zee zag, vissen.
In Trinidad is het wel heel erg warm hoor maar daar heb ik gelukkig niet zoveel last gehad.We hebben best leuke dingen gedaan maar helaas was ik ook nog een paar dagen ziek. Maar goed nu ben ik weer gezond en ..alive and kicking.
Met Casey en haar papa en mama wilden we ook nog naar de dierentuin in Port of Spain maar we waren veel later weg dan we wilden omdat het weer eens regende en toen kregen we in Port of Spain ook nog een stortbui van wel een uur lang. Jullie begrijpen het wel..de dierentuin hebben we niet meer gehaald, maar we zijn toen nog wel even pizza gaan eten met elkaar en dat was ook gezellig.

De boot is ook nog uit het water getakeld en dat was een hele happening. Mark en Lee waren er ook en zij hebben samen met mij gespeeld terwijl mijn mama en papa druk waren met van alles en nog wat. Soms zag ik ze bijna een hele dag niet.
Ik vroeg me al af waarom ze zo druk waren maar op zondagmorgen wist ik het. We stonden heel vroeg op, wel om 5 uur (nou ja voor mij is dat niet zo heel vroeg) en gingen met Jesse in zijn bus naar het vliegveld. Mijn papa en mama hadden heel veel tassen meegenomen. We moesten lang wachten op het vliegveld, maar omdat ik bij ze was mochten we toch nog eerder uit de rij dan de andere mensen. Daarna liepen we door een mooie gang met een koepel en toen stapten we in een vliegtuig. Mijn mama en papa konden niet naast elkaar zitten dus ben ik bij papa op schoot gekropen. Het vliegtuig ging eerst gewoon rijden en toen ging het heel hard en mijn papa zei toen dat we vlogen,net zoals een vogel. Een paar uur later ging het vliegtuig weer naar beneden en waren we in Miami. Ook hier mochten we weer eerder door de rij. We moesten wel vijf uur wachten en mijn mama en papa en ik ook waren blij dat we de buggy nog bij ons hadden. Ik heb daar nog heerlijk in geslapen. In de middag gingen we weer door allemaal gangen en gingen we in een heel groot vliegtuig. De stoelen waren veel luxer en er was zelfs een televisie bij elke stoel. Gelukkig was het niet druk dus kon ik tussen mijn mama en papa inzitten. Ik kreeg ook nog een zakje met kleurtjes en een kleurboekje en een lekker pakje drinken. Na het eten kreeg ik een mooi bedje waar ik lekker in heb geslapen. En toen waren we bijna in Londen. Daar was het heel koud. Mijn mama vond het maar niets. En twee uur later,na nog een vlucht landen we in Amsterdam. Toen we de tassen hadden zagen we opeens allemaal bekende mensen. Tante Inge en Jelle Thijmen en Maaike en ook Tante Agnes en Oom Frank kwamen ons ophalen. Ik kreeg ook nog een mooie ballon. We gingen met een mooie auto naar het huis van tante Inge waar we nu logeren. Het was wel feest hoor, met Maaike en Thijmen en Jelle samen. Het is een hele drukte. We zitten zo wel met heel veel mensen aan tafel. Ik eet hier allemaal nieuwe lekkere dingen zoals gestampte muisjes en vla en heerlijke yoghurt. En ze hebben hier ook een waanzinnig groot bad. Veel beter als dat kleine badje op de Bouskoura.'s Avonds kan ik alleen niet zo goed slapen hoor. Nu gaat het wel maar die eerste week liep ik 's avonds in de kamer rond te banjeren met mijn beer en speen.We zien bijna elke dag wel andere mensen en dat is wel heel gezellig. We zitten veel in de auto die we van tante Inge kunnen lenen, fijn hoor.
Wat ook leuk is dat ik al mijn opa’s en oma’s gezien heb en ik vind ze heel erg lief. Iedereen heeft zulk mooi speelgoed, zelfs mijn favoriete speelgoed auto’s ze hebben ze allemaal. Ik vermaak me overal prima.
Voorlopig blijven we hier nog wel, dus zie ik nog heel veel mooie en leuke plekjes.

Tot schrijfs maar weer..
Kusjes van Chris