Briefje van Chris 5

25 juli 2003

Heb je dat gelezen, in de update..van die regen in Muros. We gingen wel naar de winkels en zo, maar het was wel een natte boel hoor. Ik had een mooie regencape aan, die ik van Maarten te leen heb en dat is wel fijn, want anders was ik tot op mijn hemd nat geweest.

17 juli 2003 Ik in mijn regenkleding

Inmiddels ben ik alweer gegroeid en word ik een ondeugend ventje. Ik heb gisteren heerlijk gespeeld. Ik zat lekker op mijn speelkleed op de grond en heb toen mijn hele speelgoedmand leeggehaald. Dat vond ik geweldig.. ik kwam weer allemaal speeltjes tegen waarvan ik vergeten was dat ik ze had.

17 juli 2003 In bad met mijn eendje Buiten in bad vind ik ook erg leuk. Ik speel dan lekker met water en met de mooie eend met alle kleurtjes. Ik vind die eend ook erg leuk als ik eet. Mijn papa en mama vinden dat ook wel handig want als ik dan speel stoppen ze het eten in mijn mondje.
De Bouskoura is nu trouwens een grote box. Mijn papa en mama hebben om de hele boot een net gespannen zodat ik er niet meer af kan rollen, kruipen of klauteren. Voor mijn mama en papa is het natuurlijk een fijn idee, alleen kunnen ze zelf niet zoveel meer zien en moeten ze met het zeilen nog beter opletten.

Wat trouwens ook heel flauw is van mijn ouders, is dat ze de laatjes met de messen en de vorken dichtgeplakt hebben zodat ik er met mijn handjes niet meer in kan. Dat vind ik zo leuk joh! Als ik in mijn kinderstoel zit kan ik er precies met mijn handjes in en voel ik allemaal interessante dingen. O ja, mijn mama wil steeds maar knuffelen, en dat vind ik voor even wel fijn,maar dan zie ik weer zulke mooie dingen dat ik maar weer ga draaien en rondkijken.Wat ik ook erg mooi vind zijn knopjes en gisteren had ik zomaar papa zijn schoen gepakt en opgetild. Mijn mama vond dat niet zn goed idee, maar vind het wel knap dat ik al zon grote schoen (maat 45 hoor..) op kon tillen. Ik vind het niet zo leuk als mijn papa of mama weg gaan en moet dan meestel heel even huilen.

24 juli 2003

Ik mag van mijn mama ook niet meer aan haar lip en neus trekken en ook haar bril mag ik niet van haar neus trekken. Ze hebben het helaas steeds door als ik dat wil doen, ook als ik s morgens tussen mijn mama en papa in lig.

Nou de groetjes maar weer van een ondeugende
Chris